Aangenaam kennis te maken!

We stellen u graag voor aan ons revolutionaire product de Cable Tidy. Een gepatenteerde oplossing voor het bewaren van je tiewraps.

Tot op heden werd het product nog niet actief gepromoot in de wereld, maar wordt al wel verkocht en gebruikt in de motormarkt sinds meer dan 12 maanden en wordt door gebruikers zeer goed ontvangen. Dit product is ideaal voor ingenieurs, monteurs, elektriciens, loodgieters of klussers die zich bewust zijn van de presentatie en de organisatie van hun gereedschapskisten en werkomgeving.

De Cable Tidy is een nieuwe gemakkelijke manier om uw tyraps goed op te bergen en toch in de buurt te hebben. De kabelhouder, gevuld met verschillende maten tyraps, kunt u gemakkelijk monteren aan ieder metaal object. Door de magneten aan de achterzijde blijft de houder op zijn plek totdat deze handmatig verwijderd wordt. Met Cable Tidy heeft u altijd de juiste tyrap bij de hand door de houder gemakkelijk te monteren aan uw gereedschapskisten, werkbank, werkbus, of elke andere metalen object in uw directe werkomgeving, waar u gemakkelijk bij uw tyraps kan.

Cable-Tidy word handgemaakt in Engeland en vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo ben je verzekerd van een topkwaliteit.

Cable-Tidy wordt aanbevollen door veel motorsport teams waaronder WSB, F1, WRC, BTCC en vele anderen.

This post is also available in: Engels